söndag 24 februari 2013

Half term-vecka.

För det första: jag vet att jag har varit sämst i världen på att blogga på senaste tiden och just nu ligger jag typ en vecka efter allt. Men ja här kommer en liten sammanfattning av hur min vecka har varit!

Måndag:
Att vara tillbaka i London igen efter de där 3 dagarna i Kent, firades med shopping på Monki-rean. (Jag börjar känna mig redo inför varmare väder nu!) Det blev även catch up lunch med Matilda på wagamama och en frozen yoghurt som efterrätt såklart. Fint ska det va!

Tisdag:
Våren kom på riktigt. Min tanke var att sätta mig på Starbucks, men solskenet jag möttes av när jag gick utanför dörren kunde jag inte motså. Jag köpte en frappe och sedan utforskade jag lite nya gator och promenerade till en stor park jag aldrig sett förut. Där satt jag i solen, lyssnade på musik och kunde till och med ta av mig jackan. Det var en sån dag då jag bara tänkte "Åh vad fint livet är!". Hihi!

Jag och min frappe i parken!

Onsdag:
Jag var med Gus från 11-16 och sedan åkte de iväg och lämnade mig ensam med huset i två dagar. Då blev det Brit Awards och sleepover med Matilda som jag skrivit om i ett eget inlägg!

Torsdag:
LEDIG. Vi vaknade upp och åt goda scones och kollade på det senaste glee-avsnittet igen. Lite senare begav Matilda sig och jag drog till gymmet en stund. Dagen var väldigt lugn och skön. Jag lagade mat, tog ett varmt bad, åt god frukt, spelade gitarr och sjöng, kollade på How i met your mother. Förutom att brandlarmet gick igång fem gånger utan anledning vilket gjorde mig riktigt arg (och i slutändan gråtfärdig) så var det en underbar dag. Så skönt att vara ledig, ensam och inte behöva tänka på något. På kvällen var jag babysit hos Matilda (kändes superknäppt haha) så hon skulle hinna träffa sina föräldrar lite. Men det gick bra och blev inte så sent och lite extrapengar blev det ju med.

Fredag:
Jag mötte upp Matilda och hennes föräldrar inne i stan vid elva-tiden. Vi åt på breakfast club och var på Primark. Tanken var att Clare och Gus skulle komma hem vid fyra och att jag skulle börja jobba då, men fick sms om att de inte kom hem förrän vid fem, så jag njöt av ensamheten en stund till! När de kom hem så var det ganska lugnt, jag lagade mat, diskade, badade Gus och sedan hade jag babysit. Då drack jag te, skypade med Anna, sprang i trapporna de gånger Gus vaknade... Men det gick bra!

Underbar brunch!

Lördag:
Skulle dra och gymma klockan nio med Sandra men när jag vaknade tänkte jag bara "No way" och somnade om. Haha. Jag mötte henne lite senare istället och vi drog till Broadway market med Cissi och Linnea. Det var mysigt men himla kallt, så vi hoppade på lite bussar och hamnade tillslut i Camden. Linnea drog hem men vi andra strosade runt i lite affärer och åt tacos på marknaden. Sedan drog vi hem och men träffades igen efter några timmar då Cissi och Sandra kom över till mig. Vi hängde en stund på mitt rum innan vi drog vidare till Camden igen. Där mötte vi upp några andra tjejer och spenderade några timmar på en klubb med temat Soundtrack där vi dansade till bra musik. Bra kväll!

Fina vänner!<3
Söndag:
En välbehövd sovmorgon blev det innan jag träffade Gullis. Vi gick till Kilburn, blev visst lite shopping. Men allt var på rea och väldigt fint, så nu har jag nya träningsbyxor, solglasögon och finaste tröjan!!! Nöjd och glad. Vi gick vidare och handlade innan vi drog hem till henne där vid gjorde en gigantisk lunch/middag och bakade kladdkaka. Sedan kollade vi på Silverlinings (så bra att hennes värdpappa jobbar på filmbolag och redan har alla filmer som går på bio) men vi båda somnade... Aja, rolig dag.

Det har varit så skönt att vara ensam och ledig mer än vanligt, men nu väntar en vanlig jobbvecka för kidsen är tillbaka i skolan. Tiden springer iväg nu, får lite panik när jag kollar i min kalender och saker händer precis hela tiden. Men jag tror det kommer bli en superbra vår, har så mycket roligt att se fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar