söndag 10 februari 2013

Klämd i en dörr + crazy jobbvecka.

Förutom att ha träffat Bradley Cooper så har vi ätit supergod indisk mat, jag har nästan snubblat ner för trapporna på en tunnelbanstation och idag var även dagen då jag klämdes i en tågdörr. (Det var inte så farligt mamma och pappa, oroa er inte.) Det var mest kul och jag och Matilda satt seriöst och skrattade så att vi fick tårar resten av tubresan... Okej såhär var det! Vi hörde tåget komma när vi var påväg ner, sprang, Matilda var några meter före mig och hoppade in precis när det började pipa (dörrarna var alltså redo att stängas) och det enda jag kommer ihåg sen är att jag står utanför, ser dörren stängas halvvägs och på 0,1 sekunder så bestämmer jag mig för att jag ska fan med. Så jag försöker hoppa in, kläms lite halvt i dörren som håller på att stängas, trycker upp den, och vips så var även jag på tåget. Sedan skrattade vi som sagt väldigt länge, tror folk tyckte vi var konstiga... Men ja, efter alla gånger man suckat åt folk som kutat in i sista sekund och blivit klämda, efter alla gånger man sagt "kunde de inte bara vänta på nästa tåg": Där blev jag en av dem! Hahhaha.

Okej. Nu är det dags att berätta om.. VECKAN SOM KOMMER!
Morgondagen börjar med att föräldrarna drar till Liverpool och överger sina tre barn med mig.
LÄSKIGT? Svar:JA
De är i alla fall bara borta en natt, men jag farar för tisdag morgon. Gus kommer vakna mellan 6-7, gå in i deras rum och troligtvis drabbas av panik för att hans föräldrar är borta. Har detta någonsin hänt förut liksom?! De är ju alltid där, men nej, istället ska JAG sova i deras säng (han drabbas nog av en lindrigare slags panik om jag är där istället för att sängen är tom....).
Eh, jag vill inte tänka på det för mycket, blir mest bara orolig då. Men annars är det väl okej, försöker se måndagen som en ensam jobbdag med alla och en babysit som aldrig tar slut. Och på tisdag morgon ska jag typ fixa ungarnas packlunch, se till att alla går upp och fixar iordning sig/äter frulle, och ta alla till skolan/dagis. Kommer nog inte sova mycket den natten men vi får se hur det går... Ska även hämta Gus vid tolv, någon timme senare så kommer de (äntligen) hem igen.

Onsdag blir heldag med Gus och på torsdag ska föräldrarna ut och fira Valentines day så då babysitter jag på kvällen.

Och på fredag lämnar jag London och hänger med familjen till landsbygden över helgen. Det är i Kent där deras farmor och farfar bor, tror det kommer ta två timmar att åka dit. Vi kommer va borta hela helgen och jag kommer följa med på någon 70-års-lunch och passa Gus lite på lördagen. På söndag ska vi åka till Canterbury (vilket inte säger mig någonting men det är väl typ en stad där någonstans) och äta lunch innan vi drar hem till London igen. Lite halvt tråkigt att en hel helg försvinner men ska försöka göra det bästa utav det. Husen ska tydligen vara väldigt stora, häftiga och typiskt brittiska, och det är ju lite roligt att se nya platser.

Så ja, nu väntar en tuff vecka! Jag hoppas jag hinner äta pannkakor på pancake day (tisdag), kanske en semla på onsdag (fet-tisdagen i efterskott typ) och ha en fin alla hjärtans dag (torsdag), eller nått. Veckan efter har de lov så jag kommer förmodligen jobba rätt mycket knasiga tider, men är även ledig några dagar så det blir skönt.

Håll tummarna för mig nu! Kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar