tisdag 6 november 2012

Gus, Gus, Gus.

Åh. Gus!!!
Jag förstod att han hade saknat mig förra veckan. Men inte såhär mycket!

Morgondagen började med att jag klev ur duschen, hörde att Gus stod utanför min dörr och frågade sin mamma om jag var där inne. När jag kom ut blev han superglad och följde med mig till mitt rum. Clare sa att enligt honom var jag den enda som fick göra hans frukost, så så blev det! Vi åt frukost tillsammans, sedan skulle Clare gå och handla med barnen: Då började det. Gus grät och skrek i en evighet, att han inte ville följa med för att han ville stanna hemma och leka med mig istället. Det höll på ett tag, men tillslut kom han i vagnen, och de lämnade huset (med Gus som dock fortfarande skrek och grät)...
Två och en halv timme senare så började jag igen, redo att leka! Och oj vad vi lekte. Han var så himla glad! Några typiska lekar som börjar bli standard nu: Att mina ben är en bro där han sover, massa lek med elefanterna och aporna, och även med lego och tåg. Han kollade på Toy story när jag gjorde mat och han åt hur duktigt som helst.
Senare så kom de andra hem, och det blev dags för Gus att bada. Eftersom jag hade varit med Gus hela dagen så skulle Clare ta badet, men ja... Det ville han inte! Han ville att jag skulle bada honom, så det blev gråt och skrik igen. Jag stod och torkade bordet i köket och hörde "I WANT CAMILLA" från badrummet. Han var superledsen, så upprörd att det inte blev något bad utan sovdags direkt.
Tar det ju som en komplimang och det är hur kul som helst att han vill vara med mig, men självklart ändå lite jobbigt och konstigt att han inte ville vara med sin mamma...

Hur som helst, morgonen idag var inte mycket sämre. Jag fönade mitt hår när Gus öppnade dörren. Måste påpeka att han har en ny pyjamas som han är SÖTAST I VÄRLDEN i, och han är ju det i vanliga fall med, så jag kan inte säga nej till den bebben! Han väntade på mig och pratade med mig, och sedan sa han att jag kunde hjälpa honom att klä på sig. Hans mamma gör alltid det, men vi gick upp till hans rum och jag hjälpte honom, så det blev en positiv överraskning när en påklädd Gus kom ner i köket.
Frukosten började, han frågade hela tiden om vi skulle leka, men jag åt, och när jag var klar så skulle han göra iordning sig för att åka till dagiset. Och då......... började det igen!!!! Han grät och skrek och sa "I don't want to go to nursery, I wanna stay here with Camilla!!!!!!". Lite jobbigt alltså, men efter en lång stund så slutade han äntligen och de åkte iväg.

I eftermiddags var han också superglad när jag kom, ville va med mig, ville leka osv. hela tiden. Det söta är att förutom att han säger "I love you Camilla", så ger han mig så konstiga komplimanger hela tiden. Det kan vara allt från "I like your nose" till "I like your breakfast". Haha. Men ja, ikväll så lugnade han ändå ner sig, han ville vara med sin mamma och jag kunde ta det lite lugnt. Så det kändes i alla fall skönt och bra!

Annars idag har jag varit på Primark med Matilda och Anna. Så himla kul imorse innan jag gick, när Clare frågade vart jag skulle och jag sa att jag skulle in till stan:
"You're not going to Primark right...?"
*tystnad i två sekunder*
"Yes..........."
"With who.....?"
"Matilda and..."
"Oh you two!!!!"
Hahahaha, busted! Så sjukt kul. Stammisar på Primark? Lite kanske!

Det är väl det som har hänt! Gus går också runt och är lite smått förvirrad med namnen. Eller asså ja, han vet ju vem som är vem men av någon anledning så går han runt och frågar. "Are you granny?" frågade han mig här om dan. Han sa dock fort efter "No you're not granny, you're Camilla!!!" Hahaha... Idag frågade han bland annat Eliot om han var Camilla och mig om jag var Matilda (eller Tatilda som han säger). Sötis, haha!

Det var nog allt jag hade att säga!
Har ju varit ledigt en vecka så var taggad på att ha energi, men är SÅ trött redan och det är bara tisdag.
Så nu blir det sömn, sömn, sömn. Godnatt!

<3<3<3<3<3<3<3
Och P.S. Jag håller tummarna för Obama inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar