söndag 9 september 2012

Sunday.

Idag har jag varit ledig.
Jag var med familjen och kollade på Paralympics i stan. Vi skulle ju egentligen åka turistbuss genom London, men många vägar var avstängda pga. Paralympics-maratonet så vi bestämde oss för att kolla på det och åka buss någon annan dag istället. Det var ballt att se!
Efter mycket svett i den sjuka värmen så åkte vi hem och åt god middag och sedan träffade jag Matilda i Kilburn. Vi gick runt i lite affärer (Primark och en affär där allt kostade 1 pund) och sedan tog vi en fika och åt cheesecake innan Emmie joinade oss.
En stund senare begav jag mig hem en snabbis innan jag träffade Sandra för en liten kvällsfika i Queens park. Det var mysigt!

Nu har jag och Clare gått igenom den kommande veckan. På tisdag har jag rätt mycket men annars blir det en vanlig vecka. På söndag ska Gus döpas!!!!! Hur sjukt är inte det? Två och ett halvt år och ska officiellt döpas till Magnus alltså. Hahaha. Massa släktingar till George skulle i alla fall komma hit i helgen.

Lite andra sjuka saker när vi ändå är inne på det: Idag när vi var på stan så var det värsta statyn på någon gubbe nedanför ett museum, och tydligen så var det Georges farfar..?! Och tydligen har George varit soldat innan..!
En till sak som jag har glömt berätta är att här om kvällen när jag var ensam skulle jag ta en macka i köket men hittade inte lampknappen! Tryckte på alla knappar jag kunde hitta men det var bara lamporna i trädgården/skafferiet/hallen som tändes. Tillslut kom jag på att jag kunde använda lampan vid fläkten när jag bredde min macka. Sen dess har jag verkligen glömt att fråga om det, men ikväll kom jag på det och det var på det konstigaste stället: inne i en hylla typ! Hade aldrig fattat det om inte Clare hade sagt det!
Hon sa dessutom att hon aldrig sett någon som har lekt/blivit så bra vän med Gus på så kort tid som mig! Att det verkligen går superbra med allt och blev så himla glad av det. Ska dock vara helt ensam med honom EN HEL DAG typ nästa måndag, herregud, hur ska det gå?! Lagom nervös/rädd inför det!

Imorgon blir det en vanlig jobbdag. Ska träffa Cissi en sväng på dagen, sen får vi se vad som händer.

Lite pics from today.

Här har vi mina söta barn: Eliot, Orla och Gus.
Åh. Ni fattar inte hur söta de är på riktigt alltså.

Familjen. Hihi!

Paralympics maraton!
Jävligt coolt. Det gick sjukt fort med.

Buckingham palace. Här åkte de förbi med rullstolarna.

Såhär kul hade jag när Matilda provade kläder på Primark!


Hoppas ni där hemma har det bra.
Peace out, nu ska jag sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar